Connect with us

Hír

A Lions elszúrhatta Taylor Decker aktiválását, ami a játékos szezonjának végét jelentheti

A Lions október 13-án döntött úgy, hogy leveszi az IR-ről Taylor Deckert, ezzel aktiválva egy 21 napos ablakot a játékos visszatérésére. Ez az ablak jövő hét szerdán bezárul, és amennyiben a left tackle-t nem aktiválja és teszi az aktív rosterre a csapat, úgy idén már nem léphet pályára. A probléma ezzel csak az, hogy Decker az elmúlt három héten egyszer sem tudott edzeni.

A 28 éves játékos még a szezon előtt sérült meg és idén egyszer sem lépett pályára. Ez olyan szempontból jól jött a csapatnak, hogy az 1/7-es Penei Sewell így eredeti posztján játszhatott, ahol messze jobban teljesít eddig, mint a jobb oldalon az előszezonban. Ugyanakkor így a fal túloldalán a 2019-ben draftolatlan Matt Nelson a kezdő, aki mindössze hét meccsen már két engedett sacknél és 28 engedett nyomásnál tart, ami brutálisan gyenge teljesítmény.

Már csak emiatt is jó lenne, ha Decker idén még pályára tudna lépni. A falembert még 2023-ban is 12,7 millió dollárnyi halott pénz mellett lehet elküldeni (már ha el akarja küldeni a csapat), és nem csak minőségi javulást hozna a falba, de azt is jó lenne már most eldönteni, hogy ő és Sewell közül ki melyik oldalon fog játszani a jövőben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!