Connect with us

Hír

DJ Charknak eltört a bokája, dögrováson a Titans és a Giants elkapói is

A Jaguars az éjjeli vereség mellé elvesztette egy fontos játékosát is, ugyanis az elkapó DJ Charknak eltört a bokája, így hosszú időre a partvonal mellé szorult – írja Ian Rapoport. Chark a meccs harmadik játékánál blokkolás közben szenvedett sérülést, amire akár a teljes szezonja is rámehet. A 25 éves játékos újonc szerződése utolsó évébe lépett, így egy nagyobb pénzösszeg lehetőségétől is elesik ezzel. Chark 2019-ben elérte az 1000 yardos határt és Pro Bowler is lett, idén 154 yard és 2 TD került a neve mellé. Mögötte Marvin Jones, Laviska Shenault, Jamal Agnew, Tavon Austin és Tyron Johnson vannak a keretben.

A Titansnél is vannak elkapógondok, ugyanis sem AJ Brown, sem Julio Jones nem tudott edzeni eddig az egész héten combhajlító-sérülés miatt, és Ian Rapoport szerint nem néznek ki jól az esélyeik arra, hogy pályára lépjenek a hétvégén. Ez komoly érvágás, azonban ha valamikor meg kellett történnie, akkor most volt a legjobb időpont, ugyanis a New York Jets ellen így is bőven lehet esélye a Tennesseenek. Jones és Brown nélkül Chester Rodgersre, Nick Westbrook-Ikhinére, Josh Reynoldsra és Cameron Batsonra kell majd támaszkodnia Tannehillnek – vagy ugyebár Derrick Henryre és a futójátékra.

A Giantsnél is hasonló a helyzet, ugyanis a három kezdő elkapóból kettő combhajlító-sérüléssel küzd és Ian Rapoport információi szerint Sterling Shepard és Darius Slayton esélyei sem néznek ki jól, hogy pályára tudjanak lépni a hétvégén a Saints ellen. Nélkülük Kenny Golladay, Kadarius Toney, John Ross, Collin Johnson és CJ Board alkothatja a csapat elkapósorát, illetve felhozhatják a gyakorlócsapatból Dante Pettist és/vagy Davis Sillst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!