Connect with us

Hír

Sérüléseik ellenére Bridgewater és Mayfield is várhatóan ott lesz a pályán csütörtök éjjel

A Broncos 3-0-val kezdte az idei szezont, de az elmúlt három találkozóját egyaránt elveszítette a csapat. Ebben komoly szerepe volt Teddy Bridgewaternek, aki nagyon gyengén játszik az utóbbi időben, ráadásul még egy lábsérülés is hátráltatja (korábban egy komolyabb agyrázkódása volt). Ennek ellenére Vic Fangio úgy számol, hogy ő fog kezdeni a Browns elleni csütörtök esti rangadón.

Bridgewater idén került a Broncoshoz egy csere keretein belül. A Pantherstől érkező irányító az előszezonban lenyomta Lockot a kezdőért folytatott versenyben, majd meglepően jól teljesített. Az első három meccsén 100+-os passer ratinggel dobált 827 yardot és négy TD-t, ami még úgy is korrekt teljesítmény, hogy három gyenge csapat ellen lépett pályára. Az elmúlt három fordulóban (2,5 meccsen) ugyanakkor 687 yard, hat TD és négy INT került a neve mellé, miközben egyszer sem volt 93-nál jobb passer ratingje (és még egy elveszített fumble-je is volt). Ilyen teljesítménnyel esélytelen a rájátszás.


A Broncos pedig azzal a Brownsszal találkozik, ahol szintén sérüléssel küzd a kezdő irányító. Baker Mayfieldnek az előzetes hírek ellenére nem csak részleges, hanem teljes labrum-szakadása van a vállában. A legtöbb játékosnak ez több hét kihagyást jelentene, de mivel nem a dobóválláról van szó, és Mayfield kemény gyerek, így már hetek óta ezzel együtt vállalja a játékot. A Cardinals ellen úgy tűnt, hogy rásérült, de állítólag nem lett rosszabb az állapota és most is vállalni fogja a játékot. Mayfield elmondta, hogy az ő döntése, hogy játszik-e.

A Browns elég sok sérüléssel bajlódik támadóoldalon, hiszen Mayfield mellett a két futó, Nick Chubb és Kareem Hunt sem tud pályára lépni, emellett kérdőjeles a két kezdő tackle, Jedrick Wills és Jack Conklin játéka, ráadásul Odell Beckham sem edzett még a héten. A csapat sérülésjelentésén egyébként 20 játékos szerepel kisebb-nagyobb nyavalyákkal, és akkor a sérültlistán lévők még nincsenek is rajta ezen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!