Connect with us

Hír

A Lions aktiválta Taylor Deckert, közel a visszatéréshez Rodney Hudson, CMC és Darious Williams

A rengeteg sérülés és Covid-IR után végre jó hírt is kapott pár csapat: a Lions aktiválta a left tackle Taylor Deckert az IR-ről, míg a Cardinals, a Panthers és a Rams bejelentette, hogy a center Rodney Hudson, a futó Christian McCaffrey és a corner Darious Williams hamarosan lekerülhet a sérültlistáról.

A Lions október 13-án döntött úgy, hogy leveszi az IR-ről Taylor Deckert, ezzel aktiválva egy 21 napos ablakot a játékos visszatérésére, ami most szerdán járt le. A támadófalember ugyanakkor azóta nem edzett, így félő volt, hogy a túl korai levétel miatt kihagyhatja az egész idényt (ha nem aktiválják a 21 napos határidőn belül, akkor egész évre IR-re kerül a játékos). Azt továbbra sem tudni, hogy mikor térhet vissza Decker, de a Lionsnél bíznak abban, hogy ez még idén megtörténhet – ezért azt is bevállalta a csapat, hogy a legrosszabb esetben pár hétig úgy tartja az 53 fős rosteren, hogy sérült.

Hudson, McCaffrey és Williams esetében hasonlóan járt el a Cardinals, a Panthers és a Rams, nekik mostantól van 21 napjuk arra, hogy a három játékost aktiválják az 53 fős keretbe. Előbbi borda- és vállsérülés miatt került IR-re még október 16-án és nagy szükség lesz a játékára, ugyanis a kiesése óta nagyon gyenge a centerjáték Arizonában. Williams október 12-én került sérültlistára egy bokasérülés miatt, az idén első körös RFA tenderrel játszó corner öt meccsen 29 tackle-t és két leütött passzt jegyzett. Ami pedig CMC-t illeti, ő még szeptemberben sérült meg, de csak október 16-án tették IR-re, és kiesése óta ötből csak egy meccset nyert meg a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!