Connect with us

Hír

Sérülés sérülés hátán, többen is kidőltek

Jó pár sérülés történt a legutóbbi fordulóban, ezeket szedtük most össze – az alább látható neveken kívül külön beszámoltunk Derrick Henryről, Danielle Hunterről és három támadófalemberről.

Kezdjük is egy kakukktojással, ugyanis a Ravens linebackere, Malik Harrison a csapat bye weekje alatt szenvedett sérülést, miután egy kósza golyó a vádlijában kötött ki. Harrison Clevelandben volt egy összejövetelen, amikor az eset történt, de több információnk nincs az esetről, csak annyi, hogy nem életveszélyesek a sérülései.

TY Hiltonra rájár a rúd idén, ugyanis nyaksérülés miatt a szezon első öt meccsét ki kellett hagynia, majd másfél mérkőzés után ismét kidőlt, most a combja sérült meg. A csütörtök esti rangadót mindenképp ki kell hagynia emiatt a Colts elkapójának. Szintén az Indianapolisszal kapcsolatos hír, hogy a védőfalember Tyquan Lewis szezonja véget ért, miután belesérült abba, hogy lehúzta Tannehill passzát és elkezdte visszahordani.

A Ramsnél azt remélték, hogy a cserét kérő DeSean Jackson helyét majd átveszi az újonc Tutu Atwell, azonban ez idén nem fog bekövetkezni, hiszen az elkapó vállműtéten esett át és ezáltal ki kell hagynia a szezon hátralevő részét. Atwellt eddig leginkább a speciális egységben láthattuk visszahordóként. Kíváncsian várjuk, hogy ez befolyásolja-e a DJax-cserét.

A Cowboysnál is rossz híreket kaptak, ugyanis a linebacker Jabril Cox szezonja véget ért, miután a Vikings ellen elszakadt a keresztszalag a térdében. A negyedik körös újonc nagy szerepet kapott a speciális egységben, és így az LB poszton való fejlődése is megáll egy időre. Ezen kívül a cornerback Trevon Diggs és a bal oldali tackle Tyron Smith is bokasérülést szenvedett, de egyelőre nem tudni, hogy kell-e meccset vagy meccseket kihagyniuk. Állítólag Diggs kapcsán optimistábbak Dallasban.

A Jaguarsnál a lehetőségekhez mérten jó hírt kaptak, hiszen a kezdő futó James Robinson nem szenvedett komolyabb lábfejsérülést. Az elképzelhető, hogy ebben a fordulóban nem fog tudni pályára lépni a tavalyi draftolatlan running back, de alapvetően naponta vizsgálják újra a helyzetét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!