Connect with us

Minden ami NFL

A 2022-es Pro Bowl 9 legnagyobb hiányzója

Kijöttek a Pro Bowl keretek, ami egyben azt is jelenti, hogy lehet velük vitatkozni! Ugyan az utóbbi években már hozzászokhattunk, hogy borzasztó a kiválasztási folyamat, és épp ezért nem is biztos, hogy érdemes foglalkozni ezzel az egésszel, de amíg szerződésösztönzők, bónuszok vannak ehhez kötve, és majd Hall of Fame vitáknál is ezek lesznek az érvek, addig mégis csak van jelentősége annak, hogy ki kerül be a Pro Bowlba és ki nem. Most hoztunk 9 játékost, akinek ott kellett volna lennie a keretben (és azt is megmondjuk, hogy ki helyett, hiszen csak így van értelme).

1. AJ Terrell, CB, Atlanta Falcons

A tavalyi első körös cornerback talán a posztja legjobbja volt idén, így kis túlzással felháborító a kimaradása. Az egész szezon során 150 yardot engedett 44,2 százalékos elkapási aránnyal, egyetlen meccsen sem szerzett senki 32 yard felett ellene, ellenben nyolcszor is maximum 10 yardon tartotta az elkapókat. Új csillag, egy igazi shutdown corner van születőben a személyében. Hihetetlen teljesítmény, és nagyon szomorú, hogy a Falcons láthatatlansága miatt nem ismerik el.

Ki kerül ki? Akár Marshon Lattimore, akár Trevon Diggs. Mindketten sok yardot (804 és 899) és sok TD-t (7 és 5) engedtek, ellenben sok nagy játékot is bemutattak. Diggsnél a 10 interception olyan hozzáadott értékkel bír, ami kompenzálhatja a benyelt yardokat, de Lattimore is rátette a kezét 20 (!) labdára, kettőt szerzett meg és 18-at ütött le, utóbbi magasan a legtöbb a ligában. Egyikük sem volt rossz, sőt, de egyértelmű, hogy Terrell mindkettejüknél jobb volt idén.

2. De’Vondre Campbell, LB, Green Bay Packers

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!