Connect with us

Hír

Josh Allen: Nem panaszkodhatunk a szabályok miatt, nem csináltunk meg elég játékot

Őrült, csodálatos meccset játszott éjjel a Bills és a Chiefs, ahol újra előkerült a hosszabbítás szabályának kérdésköre, azaz hogy mennyire igazságos, hogy adott esetben csak az egyik csapat kapja meg a labdát, a másik pedig bármennyire is jó volt a rendes játékidőben, a támadósora végignézi az extra játékidőt.

Így volt ez pár éve is a Patriots és a Chiefs összecsapásán, és így volt ez most is – akkor a Chiefs rosszul jött ki a szabályból, most viszont jól járt a pénzfeldobással. Josh Allen írást választott, nem talált, Mahomesék pedig gyorsan végigmentek a pályán és egy touchdownnal eldöntötték a meccset. Sokan kritizálták a szabályt a mérkőzés után, azonban a fő érintett Josh Allen nincs köztük.

“Az a szabály ami, így nem panaszkodhatunk emiatt, hiszen ha fordítva lett volna, akkor mi is ünnepelnénk. Ez van, nem csináltunk meg elég játékot a meccsen.”

Most Buffalóban is azt remélhetik, hogy ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülnek, akkor jobban jönnek ki a pénzfeldobásból. Vagy hogy az NFL megváltoztatja a szabályt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!