Connect with us

Hír

Lehet, hogy mégsem vonul vissza Tom Brady?

Az ESPN és ezzel együtt szinte minden jelentős médium már lehozta, hogy Tom Brady visszavonul. Az irányító azonban ezt még nem jelentette be, így teljesen biztosra még nem vehetjük a hírt. Ráadásul most több forrás is arról számol be, hogy Brady még nem döntött.

Egyrészt az ügynöke kiadott egy közleményt, mely szerint abba nem akar belemenni, hogy pontosak vagy pontatlanok a híresztelések, de biztosat majd csak Tom tud mondani. Tom E. Curran információi szerint Brady jelenleg nincs az országban és jövő héten sem tervez, és ugyan lehet, hogy tényleg visszavonul, de végső, “VÉGSŐ” döntés nem született még. Mike Silver pedig arról számol be, hogy Brady felhívta a Buccaneers general managerét és elmondta neki, hogy még nem hozott végleges döntést a visszavonulásról. Tom Brady édesapja pedig konkrétan azt mondja, hogy a fia nem vonul vissza, ezt csak elterjesztette egy online médium – számol be Kylen Mills.

Könnyen lehet, hogy ez csak elodázása a történetnek, hogy tényleg Brady jelenthesse be a saját módján a visszavonulást, és ne belsős információkból derüljön ki. Mindenesetre jelen pillanatban 100 százalékos biztonsággal nem tehetünk még pontot a karrierje végére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!