Connect with us

Hír

Házon belülről nevezett ki védőkoordinátort a Seahawks

A Seahawks is megtalálta új védőkoordinátorát, miután a szezon végén menesztette Ken Norton Jr.-t. Az új ember azonban nem kívülről, hanem házon belülről érkezik, ugyanis a csapat előléptette a védőfal-edző és segéd főedző Clint Hurttöt – írja a Seattle Times.

Hurtt 2017 óta dolgozik a Seahawksnál, előtte három évet töltött a Bearsnél, ahol Vic Fangio kezei alatt dolgozott. Ez azért fontos, mert a Seattle át szeretne állni a Fangio-féle rendszerre. Ezt jelzi az is, hogy a Broncos eddigi védőkoordinátora, Ed Donatell is csatlakozik a stábhoz egy egyelőre nem teljesen tisztázott szerepkörben, és még szeretnék megszerezni a Bears eddigi védőkoordinátorát, Sean Desai-t is passzvédekezésért felelős koordinátornak. Ez a szerep végül lehet Donatellé lesz, amennyiben Desai máshol vállal munkát.

A Seahawks eddig elsősorban egy Cover3-ra alapuló rendszert futtatott, azonban ezekkel a kinevezésekkel jó eséllyel átállnak egy két mély safetys rendszerre. A sok zónázás megmarad, de egyébként elég nagyot fog változni a séma – meglátjuk ez mekkora felfordulást okoz a keretben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!