Connect with us

Hír

Továbbra sincs hír Calvin Ridley-ről

A Falcons kiváló elkapója, Calvin Ridley novemberben jelentette be, hogy a mentális egészsége miatt abbahagyja a focit. Azóta semmit nem hallottunk róla, de még maga a csapat tulajdonosa, Arthur Blank sem tud semmit (via nfl.com).

“Nagyon szeretjük a fiatalembert. Nagyszerű története van Atlantában és szeretnénk, ha velünk maradna, de nem tudjuk, hogy ő mit szeretne. Talán valahol máshol szeretne egy új kezdetet magának. Semmilyen információm nincs, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok”

A 27 éves Ridley 2018-ban a Falcons első köröse volt. Karrierje első három évében 3061 yardot és 26 TD-t szerzett, de a 2021-es szezonban nagyon gyengén játszott – mindössze öt meccsen lépett pályára, mielőtt bejelentette a pályafutása szüneteltetését. A szerződése még egy évig érvényes az ötödik éves opciójának köszönhetően, idén 11 millió dollárt keresne.

Ha érdekel a mentális egészség és az azzal kapcsolatos problémák, akkor az alábbi cikken olvashatjátok Czikora Dáviddal, klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológussal készült interjúnkat.

“Nagyon sokszor tényleg csak utólag fog kiderülni, hogy valaki jó döntést hozott-e. Vagy utólag sem!”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!