Connect with us

Hír

Biztos, hogy a rendszerrel volt baja Marquise Brownnak?

A Cardinals a draft alatt egy első körös picket áldozott fel azért, hogy megszerezze a Ravenstől Kyler Murray korábbi egyetemi csapattársát, Marquise Brownt. Az elkapó tavaly karrierje legjobb teljesítményét nyújtva átlépte az 1000 yardos határt, de ennek ellenére nem volt elégedett a baltimore-i rendszerrel és cserét kért. A “rendszer” kifejezés elég tág, sok dologgal lehet problémája valakinek, de ha a központi szerepet hiányolta, akkor aligha lesz jobb dolga Arizonában.

Brown soha nem volt egy sztárelkapó, az 1008 yardja sem túl impozáns, de az átlagos számai miatt háttérbe szorult, hogy ő volt az egész NFL egyik legtöbbet használt támadója. Mindössze három játékos futott többször útvonalat, mint ő és a 139 targetje is a 10. legtöbb a mezőnyben. Ehhez képest a Cardinals legtöbbször célba vett játékosa Christian Kirk volt 101 targettel (36. legtöbb), a top 50-be pedig csak AJ Green fért még be 90-nel (46.). Emellett a Cardinals sem fért be tavaly a top 20 legtöbbet passzoló csapat közé, mindössze a 21. volt 56,44 százalékkal, míg a Ravens a 22. 56,37 százalékkal.

Ugyan DeAndre Hopkins eltiltása miatt a szezon elején nagyobb szerep hárulhat Brownra, de AJ Green, Rondale Moore és Zach Ertz mellett jó eséllyel így sem lesz olyan központi eleme a támadósornak, mint a Ravensben volt. Nem kizárt, hogy valami más volt a probléma Baltimore-ban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!