Connect with us

Hír

Deshaun Watsont hétfőn megkapja a 24. perét is

A hét elején írtunk arról, hogy Deshaun Watson az eddigi 22 per mellé kapott még egyet a nyakába és már 23 nő perli az irányítót szexuális zaklatással. A helyzet azóta tovább romlott és a csapat bennfentes újságírója, Mary Kay Cabot tegnap este arról számolt be, hogy hétfőn nyújtják be a 24. pert az irányító ellen.

Újabb pert akasztottak Deshaun Watson nyakába, ez már a 23.

Az biztosra vehető, hogy az ügy nem fog megoldódni az idei holtszezonban, de jó eséllyel Watson 2023-as éve is erről fog szólni – és ez jelenleg az optimista becslés. Emellett vannak olyan hangok, mely szerint perenként 1 millió dollárnyi kártérítésbe fog fájni mindez az irányítónak, és akkor még nem is beszéltünk a potenciális eltiltásról. Ráadásul lehetnek még további nők, akik keresetet nyújtanak be, pláne ha úgy látják, hogy nyerhető az ügy (és egyre inkább annak tűnik).

A Brownsnál tehát most izgulhatnak. Ha Watson kap például idén vagy jövőre egy 6-8 meccses eltiltást, akkor azzal alighanem kiegyezne a csapat, de ha nagyon elhúzódik az ügy és további nők jelentkeznek, akkor az sem kizárt, hogy az irányító nem léphet pályára a jogi csatározás végéig (és utána még kap is egy eltiltást).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!