Connect with us

Hír

A Birmingham Stallions nyerte a USFL-t!

Véget ért az újjáalakított USFL első szezonja, amit végül drámai csatában a Birmingham Stallions nyert meg, miután a döntőben a negyedik negyedben fordítva 33-30 arányban legyőzte a Philadelphia Stars együttesét. A mérkőzést Cantonban, az NFL Hall of Fame meccs stadionjában játszották.

10 perccel a vége előtt még úgy nézett ki, hogy a Philadelphia Stars viheti majd haza a trófeát, hiszen három ponttal vezettek, ráadásul már az ellenfél térfelén támadhattak a nagyobb előnyért. Ekkor viszont a kezdő irányító, a Vikingst is megjárt Case Cookus egy sack során komoly sérülést szenvedett, eltört a szárkapocscsontja.

Ezután a Stallions – amely ekkor már szintén csereirányítóval, Alex McGough-val állt fel, miután a kezdő J’Mar Smith begörcsölt – visszavette a vezetést egy touchdownnal, majd a Cookus helyére beálló KJ Costillo az első passzából pick-6-et dobott, így gyakorlatilag Scooby Wright eldöntötte a mérkőzést. A végén még szépített a Stars, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

Az MVP az elkapó Victor Bolden lett, aki 64 yardot és a negyedik negyedes, vezetést megszerző touchdownt szerezte.

A Stallions 11-1-es mérleggel zárta az évet, így megérdemelten lett bajnok – a Star 7-5-tel végzett rájátszással együtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!