Connect with us

Hír

Top támadófalembert szerzett a Jets

Mekhi Becton kiesése után nagyon vékony lett a Jets offensive tackle poszton, így a csapat leigazolta a veterán Duane Brownt. A veterán játékos 2 évre 22 millió dollárért írt alá, írja Adam Schefter (hogy ez mennyire felfújt összeg, azt a részletek hiányában egyelőre nem tudni).

A 36 éves falember 2008-ban első körös volt és egészen a 2017-ig erősítette a Houston Texanst, az elmúlt években pedig a Seahawks játékosa volt. Pályafutása során 203 meccsen lépett pályára, mindegyiken kezdőként, ötször lett Pro Bowler és háromszor All-Pro. A tavalyi szezonja nem volt jó, nyolc sacket és 33 nyomást engedett (előtte három év alatt engedett ennyi zsákolást), de összességében még így is nagyon hasznos játékos.

Nagy szükség is volt rá, hiszen Becton kiesésével nagy lyuk keletkezett a támadófal egyik szélén. Várhatóan Brown lesz a bal oldali tackle és George Fant mozog vissza a jobb oldalra. Összességében korrekt tackle duója lesz így a csapatnak, amely idén meg akarja nézni, hogy Zach Wilsonban mennyi van, lehet-e rá építeni – ehhez pedig igyekeznek mindent biztosítani számára.

Ugyanakkor még nem lehetnek maradéktalanul elégedettnek a Jetsnél: Brownt pár hónapja letartóztatták a rendőrök, mert úgy szeretett volna felszállni egy repülőgépre, hogy a poggyászában volt egy fegyver. Komolyabb ügy ugyan nem lett a dologból, de van rá esély, hogy emiatt pár meccsről eltiltja majd az NFL.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!