Connect with us

Minden ami NFL

Lehetséges trade ötletek a határidő előtt

Közeledve a trade határidőhöz előrukkoltunk pár potenciális cserével, amik egy részére akár még reális esély is lehetne látva a csapatok első hat forduló után látott problémáit.

Chase Claypool WR, Pittsburgh Steelers -> Green Bay Packers

Nem újkeletű dolog, hogy a Packersnek elkapóra lenne szüksége. A csapat szenved a passzjátékoknál és az újoncok által hozott impact egyelőre nem lendítette túl a problémán a gárdát. Claypool 2020-ban parádés újonc évet tett le az asztalra, kis híján 1000 elkapott yarddal és 11 touchdownnal igazán berobbant a ligába. Justin Jefferson persze elvitte abban az évben a show-t, de a Steelers második körös játékosa is rendkívül produktív volt. Azóta azonban fokozatosan esik vissza a teljesítménye, tavaly még 850 yardot összehozott, de már csak két touchdown társaságában. Idén 225 yard és 1 touchdown áll a neve mellett, ami mindenképp csalódást keltő. Ezen számok nagy részét mondjuk épp a múlt heti Tampa Bay elleni siker alkalmával hozta össze, de ez volt az elmúlt körülbelül egy év első igazán jó meccse tőle.

Láthatóan kezd megszűnni Claypool szerepe a csapatban. A pálya szélén Diontae Johnson és az újonc, hasonló felépítésű George Pickens a csapat elsőszámú opciója, míg a pálya közepén Najee Harris és Pat Freiermuth veszi el előle a teret. Claypool eredendően szélső elkapó, de képes eljátszani a big slot receiver szerepét is. Kiemelkedő adottságai miatt jó a contested catch szituációkban és az a fajta nagy játékos, aki fizikálisan képes megnyerni a párharcait. A Packersnek nem szabad Adams utódot keresni, mert a liga top3-as elkapóját senki sem fogja tudni helyettesíteni, de szerepkörönként kezelve Claypool betölthetne egy űrt. Arról nem is beszélve, hogy termete miatt azonnal segíthetne a csapat red zone gondjain.

Az ellenérték nem túl magas, hiszen látszólag Claypool kezd kiszorulni a pixisből a Steelersnél. Azonban mivel még másfél évig újoncszerződése van, az “értékes” olcsó játékosok közé tartozik. Így egy harmadik kör környéki értékre lőttem be a még mindig csak 24 éves elkapót. Az extra pick jól fog jönni a szezont lassan elengedni kényszerülő Pittsurghnek a jövő csapatának felépítésében, a Packersnél pedig meg kell(ene) végre ragadni az alkalmat, megfelelő csapatot és körülményeket adni Rodgers utolsó 1-2 évére.

Ellenérték: 2./3.kör

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!