Connect with us

Hír

Sam Darnold marad a Panthers kezdő irányítója

Sam Darnold tavaly borzasztóan teljesített a Panthersben, azonban a szerződése miatt idén is ott volt a keretben. Sérültlistán kezdte meg a szezont, amíg Baker Mayfield és PJ Walker is nagyon gyengén játszott. Ennek eredményeképp most a Broncos ellen megkapta a lehetőséget a bizonyításra, és a lehetőségekhez mérten élt is vele. Nem játszott különösebben rosszul az egyébként nagyon jó védelem ellen, ez pedig azt jelenti, hogy meg is tartja magának a kezdő posztot – ezt az ideiglenes főedző Steve Wilks jelentette be a mérkőzés után.

Darnold 19 passzából 11 volt sikeres 164 yardért és egy touchdownért eladott labda nélkül – plusz volt egy futott TD-je is, mikor előbb elejtette a labdát, majd összeszedte és begurult vele a célterületre. Wilks szerint jól menedzselte a meccset, okos volt és nem erőltetett dolgokat, nem szedett össze sackeket mezőnygól-távolságban, ha kellett kidobta oldalra a labdát, nem hozta nehéz helyzetbe a csapatát. És végülis ez több, mint amit Mayfield vagy Walker el tud mondani magáról.

A Panthers most pihenőhétre megy, tehát a 14. héten látjuk legközelebb Darnoldot, akkor a Geno Smith vezette Seahawks ellen, ahol két ex-Jets QB fog összecsapni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!