Connect with us

Hír

1-3 hét kihagyás vár Lamar Jacksonra

Azt már John Harbaugh is elmondta, hogy valószínűtlen Lamar Jackson játéka a vasárnapi Steelers elleni derbin, azonban könnyen lehet, hogy nem ez lesz az egyetlen meccs, amit ki kell ülnie a Ravens irányítójának. Adam Schefter arról számolt be, hogy Jacksonnak meghúzódott a PCL-je (ez egy térdben lévő szalag, de kevésbé fontos, mint az ACL), ami miatt 1-3 hét kihagyás vár rá.

Jó esetben tehát csak a Steelers elleni találkozót kell kiülnie Lamarnak, rossz esetben viszont a Browns és a Falcons ellen is Tyler Huntley-nak kell majd vezetnie a Ravenst. És mivel a térdsérülés nem épp ideális egy sokat futó irányítónak, elképzelhető, hogy inkább óvatos akar lenni a baltimore-i együttes a sztárirányítójával. Jackson 2242 yardot, 17 TD-t és 7 INT-t passzolt idén, emellé futott 764 yardot és három touchdownt, egyértelmű motorja az amúgy több problémával küzdő támadósornak.

A Ravens 8-4-es mérleggel egyelőre vezeti az AFC Northot, azonban a Bengals ugyanilyen mérleggel áll és ott liheg a Hollók nyakán – az utolsó fordulóban ráadásul egymás ellen is lépnek majd pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group