Connect with us

Hír

A Panthers kivágja Baker Mayfieldet!

Ian Rapoport számolt be arról, hogy a Carolina Panthers várhatóan a mai napon kivágja Baker Mayfieldet. Így a 13. fordulóban elég meglepő lépés, hiszen gyakorlatilag nem is spórol ezen a csapat, azonban állítólag Mayfield is kérte a menesztését. Mindenesetre a waiver érdekes lesz, tekintve hogy a 49ers elvesztette az első után a második számú irányítóját is.

Mayfield nagyon gyengén játszott a Panthersben és a mutatottak alapján egyértelműen nincs helye kezdőként a ligában. Azonban a szükség nagy úr, San Franciscóban pedig az idei hetedik körös újonc Brock Purdy számít jelenleg kezdőnek, így sokan már össze is boronálták a 49erst Mayfielddel. Amellett, hogy nem is biztos, hogy meg akarják szerezni, még csak nem is lesz ez olyan egyszerű.

A korábbi 1/1-es irányító ugyanis waiverre kerül, és bárki adhat be rá kérelmet, és közülük a jelenlegi draftsorrend alapján legmagasabban lévő csapathoz kerül. A 49ers jelenleg a 25. ezen a listán, így csak akkor köthet ki náluk, ha adnak be kérelmet és az előttük lévő 24 csapat ezt nem teszi meg.

Mayfield még a holtszezonban kért cserét Deshaun Watson megszerzése miatt, a nyáron került a Panthershöz egy ötödik körös pickért, azonban ott PJ Walker és Sam Darnold is jobban játszott nála. Ami nyilván nem túl jó jel a jövőjével kapcsolatban, de ha esetleg tényleg Shanahan kezei alá kerül, még akár el is hozhat egy korrekt szintet – bár azért nem fogadnánk rá nagy tételben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!