Connect with us

Hír

Chase Young még mindig nem bevethető

Chase Youngnak már több mint egy éve szakadt el a térdszalagja, a pass rusher pedig már több mint egy hónapja visszatért a Commanders edzéseire, azonban még mindig nem bevethető. Jeremy Fowler információi szerint ugyan még megnézik a meccs előtti bemelegítéskor az állapotát, Young minden bizonnyal nem tud ma pályára lépni a Giants ellen.

Amennyiben tényleg így lesz, úgy Youngnak még két hete lesz formába lendülnie, ugyanis a fővárosiak ezután bye weekre mennek, hogy aztán ismét a Giantsszel mérkőzhessenek meg. A felépülése állítólag azért tart a megszokott körülbelül 9 hónapnál jóval tovább, mert komplikáltabb volt a műtétje és a jobb térdének segítségével kellett helyreállítani a bal térdében a szalagokat.

A 2020-ban 1/2-es játékos újoncként berobbant a ligába, azonban másodévesen nem tudott előre lépni és meg is sérült, de nagyon várják őt vissza a Commandersnél Montez Sweat túloldalára. A védőfal egyébként nélküle is nagyon magas szinten teljesített, de vele még egy polccal feljebb léphetnének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!