Connect with us

Hír

Gronk szerint Bradynek mellette a helye – a FOX-nál

Ugyan Tom Brady már nem játszik a tőle megszokott igazán elit szinten, még mindig képes nagyszerű dolgokra, a Buccaneers pedig elsősorban nem miatta áll negatív mérleggel – bár természetesen az ő megszokottnál valamivel gyengébb játéka sem segít a helyzeten. Az biztos, hogy ha akarná, akkor még tudná folytatni a pályafutását, és talán inkább efelé mutatnak a jelek, mintsem a visszavonulás irányába. Tavasszal szabadügynök lesz, így a 2020-as, és igazából a 2022-es holtszezon után a 2023-as is Brady jövőjéről szólhat.

Korábbi kedvenc csapattársa, Rob Gronkowski is elmondta a véleményét arról, hogy hol kéne folytatni a pályafutását a valaha volt legsikeresebb irányítónak.

“Lehet az a legjobb opciója, ha a FOX-hoz igazol. Szabadügynök lesz, mérlegelni fog minden opciót, melyik csapathoz akar igazolni, vagy hogy a kommentátorállásba menne inkább és csatlakozna hozzám. Elég jó csapatot alkotnánk, ő lenne a kommentátor, én az elemző. Nagyon jól szórakoznánk.”

– mondta Gronk a USA Todaynek.

Brady már aláírt a FOX tévécsatornához szakkommentátornak, tehát vár rá egy hely, amint ténylegesen befejezi a futball karrierjét. Az biztos, hogy Gronk – aki már ott dolgozik stúdiós elemzőként visszavonulása óta – örülne neki, ha ez már jövőre megtörténne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!