Connect with us

Hír

Már Tua vezeti a Pro Bowl szavazást

Másfél hete írtunk arról, hogy Justin Jefferson vezeti a Pro Bowl szavazást és hogy az egyes posztokon kik kapták a legtöbb voksot. Akkor irányító poszton sem volt a konferenciája legjobba Tua Tagovailoa, azóta viszont a Dolphins fanok aktivizálták magukat és már Tua vezeti az egész Pro Bowl szavazást.

A Dolphins QB-jának 138.390 szavazata van tegnapi adatok alapján, megelőzve Justin Jeffersont (137.826), Patrick Mahomest (133.607), Tyreek Hillt (132.100) és Travis Kelce-t (131.378). Az NFL most nem adott ki teljes posztonkénti toplistát, mint legutóbb, azonban azt még megtudtuk, hogy melyik öt csapat játékosai kapták a legtöbb voksot, a sorrend pedig a következő: Minnesota Vikings, San Francisco 49ers, Miami Dolphins, Baltimore Ravens, Kansas City Chiefs.

Idén egyébként a Pro Bowl megújul és nem játszanak már meccset, helyette flag focin és különböző ügyességi játékokon vesznek részt a beválasztottak. Pár napja az is kiderült, hogy a két csapat edzői a Manning-fivérek, Peyton és Eli lesznek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!