Connect with us

Hír

Jó híreket kapott a 49ers Brock Purdyról!

Már korábban is arról szóltak a hírek, hogy Brock Purdy gyógyulása jól halad és bevethető lehet az első héttől, de mindez kvázi most vált hivatalossá. A 49ers GM-e, John Lynch ugyanis az újságíróknak elárulta, hogy Purdynek zöld utat adtak az orvosok és bármilyen korlátozás nélkül részt vehet a csapat edzőtábori gyakorlatain.

A 2022-es draft Mr. Irrelevantja tavaly 10 meccsen lépett pályára, ebből nyolcszor kezdőként. Ez idő alatt 66,5 százalékos pontossággal 1943 yardot, 16 TD-t és négy INT-t passzolt, valamint volt öt extra dobása és hét turnovert érő labdája. A 49ers extrán sikeres volt és egészen az NFC-döntőig menetelt a fiatalt irányítóval, ahol viszont Purdy összeszedett egy csúnya könyöksérülést, ami megpecsételte a csapat sorsát.

Sokáig úgy tűnt, hogy a rehabilitáció miatt az idei szezon elejét is kihagyhatja, így nagyjából a legpozitívabb várakozások jöttek be. Persze kell még Purdynek pár hét, hogy újra 100 százalékos állapotban és formában legyen, de ezzel együtt is joggal bizakodhatnak a csapat szurkolói.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!