Connect with us

Hír

Rövidhírek: Igazolások, kivágások, és már csak három újonc nem írta alá a szerződését

Holnap már mind a 32 csapatnál megkezdődnek az edzőtáborok, és sok helyen már zajlanak is, úgyhogy beindul a szezonra készülés, ezzel pedig a hírek mennyisége is megnő. Most összeszedtünk pár kisebb történést. 

A 259 draftolt újoncból már csak három nem áll szerződés alatt az egész ligát tekintve: a Steelersnél a cornerback Joey Porter Jr., illetve a Seahawksnál a cornerback Devon Witherspoon és a futó Zach Charbonnet. Nagy előnye a Kollektív Szerződésnek, hogy nincsenek holdoutok az edzőtáborok során, hanem azok kezdetére azért sikerül mindenkinek megállapodnia egymással. Feltehetőleg ők hárman is ma-holnap már aláírják újonc szerződéseiket.


A Commanders kivágta a veterán guard Andrew Norwellt. Várható lépés volt, már korábban is volt erről szó, viszont most lett hivatalos, miután a játékos átment az orvosi vizsgálatokon – így a csapatnak nem kell extra pénzt fizetnie a számára. Ezzel a lépéssel $4,38 milliót spórol a fővárosi csapat. Norwell tavaly minden meccsen kezdő volt, de már közel sem játszott olyan jól, mint annak idején a Panthersben és a Jaguarsban. A helyére Chris Paul és Saahdiq Charles pályázik majd.

Szintén Commandersszel kapcsolatos hír, hogy a csapat leigazolta a Lionstől meglepetésre kivágott rúgó Michael Badgley-t. Tavaly 24-ből 20 mezőnygólt és 33-ból 33 extra pontot értékesített. Joey Slye-jal küzd majd a keretben maradásért és egyben a kezdőért.


A Buccaneers visszaigazolta a védőfalember Will Gholstont egy évre $2,8 millióért, aki így a 11. szezonjára készül az NFL-ben, jövő héten lesz 32 éves. A 2013-as negyedik körös választott 153 alapszakasz-meccsen lépett pályára a Tampa Bay színeiben, ami a franchise örökranglistán a 9. legtöbb. Tavaly is ott volt mind a 17 meccsen, kilencszer kezdőként ráadásul, és még mindig hasznos tagja a falban a rotációnak.


A Patriots két játékost is igazolt: az elkapó Jalen Hurdöt és a linebacker Diego Fagotot. Előbbi az ismertebb név, nagyon izgalmas prospect volt, 2019-ben a harmadik körben választotta ki a 49ers, de végül egyetlen NFL-meccsen sem lépett pályára sérülések miatt. Utóbbi pedig tavaly volt draftolatlan, előtte a Navy egyetemre járt, így biztosan Belichick kedvence. Tavaly a Ravensnél próbált szerencsét, de nem ragadt meg a rosteren.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!