Connect with us

Hír

Hosszabbított safetyjével a Cowboys

A Cowboys újabb secondary-játékosával hosszabbított. Azok után, hogy lekötötték a sztárcorner Trevon Diggt, most a safety Malik Hookert láncolták magukhoz további három évre, ami idő alatt maximum $24 milliót kereshet majd, írja minden releváns forrás. Ebből egyébként $8 millió az aláírási bónusz és $16,5 millió garantált összesen.

Hookert a Colts draftolta 2017-ben az első körben, azonban nem igazán tudott egészséges maradni, négy év alatt bő két szezonnyi snapet tudott csak pályán lenni. Amikor játszott egyébként nem volt rossz, de nem hosszabbítottak vele Indianapolisban, amit a Cowboys köszönt szépen, a safety ugyanis végül náluk teljesedett ki (akkor két évre $7 millióért igazolták le). Első évében ugyan hagyott ki meccseket, de tavaly egyáltalán nem.

Sebessége miatt a free safety feladatkört tölti be elsősorban, Dan Quinn védelmébe nagyon jól illik és ennek megfelelően kiváló teljesítményt is nyújt. A Cowboysnak így egy nagyon jó safety sora lesz továbbra is, hiszen Hooker mellett Donovan Wilson is hosszabb távra köteleződött el a dallasiaknál, idén pedig még ott lesz Jayron Kearse is a háromfejű szörnyeteg kiteljesedéséhez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!