Connect with us

Hír

A Buccaneers nem akarja elcserélni Mike Evanst

A Buccaneers és Mike Evans nem tudott megállapodni egy hosszabbításról, ami azt jelenti, hogy a szezon végén a sztárelkapó szabadügynökké válik. A csapat egy újjáépítés kezdetén van, így akár lehet is érvelni a klubikon elengedése mellett, de Jeremy Fowler információi szerint a Buccaneers nem akarja elcserélni Evanst.

A logikus lépés egyébként a csere lenne, amennyiben nem akarnak vele hosszabbítani jövőre sem, hiszen így legalább ellenértéket kapnának érte. Az is elképzelhető, hogy megváltozik a Bucs álláspontja és ha rosszul kezdődik a szezon, akkor mégis belemennek egy cserébe az október végi határidő előtt (főleg ha Evans esetleg cserét kérne), de az is lehet, hogy csak meg szeretnék nézni, mennyi van még a 30 éves játékos tankjában – habár jövőre minden bizonnyal már kevesebb lesz, mint most.

A korábbi első körös elkapó mind a 9 szezonjában 1000+ yardot szerzett eddig, ő a franchise történetének legjobb játékosa elkapásokat, yardokat és TD-ket is figyelembe véve. Így az is érthető lenne, ha szentimentális okokból karrierje végéig megtartaná a Buccaneers, ami jó üzenetet továbbítana az öltözőnek is. Egyelőre azonban nem ebbe az irányba haladnak a dolgok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!