Connect with us

Hír

Bryce Young úgy tűnik már a héten visszatérhet

Bryce Young a 2. fordulóban összeszedett egy bokasérülést, így ki kellett hagynia a Seahawks elleni találkozót vasárnap. Tegnap azonban teljes edzésmunkát végzett, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel visszatérhet majd a pályára most vasárnap a nyeretlenek csatáján a Vikings ellenében.

Frank Reich főedző elmondása szerint a mai napot még mindenképp meg kell várni a döntéssel, ugyanis biztosra kell menni, hogy nem dagad fel újra a bokája a terheléstől, de azért azt hozzátette, hogy jelen pillanatban jó irányba haladnak a dolgok. Young egyébként a megszokott mennyiségű snpet játszotta az szerdai edzésen.

Young nem kezdte valami jól a profi karrierjét, két meccsen 41/71, 299 yard, 2 TD, 2 INT volt a statisztikai mutatója, és nehéz körülmények közt (rossz fal, gyenge elkapók) nem igazán tudott villogni. A Seahawks elleni találkozó alapján egyértelmű, hogy egy meccsen jelenleg még Andy Dalton adja a jobb esélyt a győzelemre, azonban a Panthersnek nyilván nem egy meccsben kell gondolkodnia, hanem Young fejlődése a cél, így természetesen továbbra is ő a QB1 a csapatnál.

A Vikings védelme ugyan elég gyenge összességében, de fejben komoly kihívást jelentenek Brian Flores védőkoordinátor blitzei, így nem lesz egyszerű dolga az újoncnak vasárnap.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!