Connect with us

Hír

Még mindig sok a sérült a Packersnél, de azért jó híreket is kaptak

A csütörtök esti rangadó előtt a Packers és a Lions is leadta a sérülésjelentését, Green Bayben pedig még mindig elég sok a sérült, habár legalább jó híreket is kaptak a szurkolók. Hasonló egyébként a helyzet Detroitban is.

A Packersnél biztosan nem játszik majd a támadófal két legjobbja, a left tackle David Bakhtiari és a guard Elgton Jenkins sem. Ezzel együtt egyébként elég jól teljesített az OL az utóbbi két fordulóban a hiányukban is. Mellettük kihagyja a találkozót a linebacker De’Vondre Campbell és a safety Zayne Anderson is. Ez még nem minden, ugyanis kérdőjeles a több poszton bevethető támadófalember Zach Tom, az első számú futó Aaron Jones, az első számú elkapó Christian Watson, az első számú cornerback Jaire Alexander és a cornerback Carrington Valentine.

A jó hír ebből, hogy úgy tűnik Aaron Jones és Christian Watson is beöltözhet, a hírek mindkettejük kapcsán optimisták, ami sokat jelentene a támadósor sikerének.


A Lionsnél biztosan nem játszik a támadófalból Halapoulivaati Vaitai és Matt Nelson, illetve a fullback Jason Cabinda. Ilyen szempontból jobb a helyzet, mint az ellenfélnél, viszont itt is sok a kérdőjeles játékos. Ezen a listán ugyanis ott van a futó David Montgomery, a left tackle Taylor Decker, a guard Jonah Jackson, a cornerback Emmanuel Moseley és a safety Kerby Joseph, mindannyian kezdőnek számítanak.

Montgomery és Decker hadrafoghatóságával optimistának tűntek a csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!