Connect with us

Hír

Egy bíró inspirálta a Lions támadókoordinátorát

Az NFL edzői folyamatosan lopnak egymástól – és alacsonyabb ligákból, egyetemről, sőt gimis meccsekről is – ötleteket, hogy milyen támadójátékokat lehetne futtatni. Olyanról viszont nem igazán hallottunk még, hogy egy játékvezető inspirált volna egy playt. Most azonban pontosan erről van szó, ugyanis Ben Johnson, a Lions támadókoordinátora egy bírótól vett ötletet egy játékához, amit idén fel is akar használni.

“A Jaguars ellen edzettünk pár hete, épp egy speciális egység periódus volt. Az egyik játékvezető odasétált hozzám és az egész special team edzés alatt – ami bő öt percet jelent – arról beszélt, hogy hogyan is működne ez a játék. Mind a 11 játékost felrajzolta a lapra, még mindig megvan az irodámban.”

– mondta Johnson, via PrideOfDetroit.com

A koordinátor természetesen nem árulta el, hogyan fog kinézni a játék, hiszen úgy tűnik fel akarja idén használni.

“Jó ötlet. Kicsit szokatlan, nem tudom valaha láttam-e már ilyet.”

Hozzátette, hogy majd utólag elmondja, melyik játék volt az, hiszen nem akarja ő learatni a babérokat miatta. Kíváncsian várjuk, mi lehet ez a titokzatos játék, mennyire lesz trükkös, mennyire akar kihasználni valamilyen kiskaput a szabálykönyvben. Talán már csütörtök éjjel a Chiefs elleni nyitómeccsen beveti majd a Lions.

Mindenesetre az felvethet érdekes kérdéseket, hogy egy bíró miért segít egy adott csapatot, ami kompetitív előnyhöz juttathatja őket egy másik csapattal szemben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!