Connect with us

Hír

Jamal Adams fejében megfordult a visszavonulás

Jamal Adams a Seattle-be költözése óta három év alatt 28 alapszakaszmeccset hagyott ki (az idei első három fordulót is számolva), tavaly konkrétan már az első héten kidőlt az egész szezonra. Most viszont jó esély van arra, hogy visszatérjen a pályára a Giants ellen, pedig voltak olyan pillanatok, amikor ezt nem tartotta lehetségesnek.

“Nagyon kemény időszak volt. A combsérülésem után semmit nem tudtam egyedül csinálni, még a fürdőszobába is csak segítséggel tudtam kimenni. Rengeteg dolog az eszembe jutott, még a visszavonulás is megfordult a fejemben. Senkinek nem kívánom azt, amin átmentem, de most már készen állok a visszatérésre”

– mondta a védő (via PFT).

Adams 2017-ben a Jets 1/6-osa volt és 2019-re a liga egyik, ha nem a legjobb safetyjévé vált. 2020-ban szerezte meg a Seahawks többek között két első körös pickért, majd egy évvel később adott neki egy évi 17,5 millió dolláros rekordhosszabbítást. Szakmailag ugyanakkor egyelőre nem jött be a csapatnak a csere és nem csak a sok sérülés miatt. Most talán végre jó irányba fordulnak a dolgok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!