Connect with us

Hír

Jó híreket kapott Nick Chubb, nem annyira súlyos a sérülése

Nick Chubb brutálisnak tűnő térdsérülést szenvedett a Steelers elleni hétfő esti rangadó alkalmával, ami után sokan már arról kezdtek spekulálni, hogy a karrierje is véget érhet ezután. Ez elég nagy túlreagálás volt, tekintve hogy Adam Schefter információi szerint csak az MCL-e szakadt el, így 6-8 hónap rehabilitáció vár rá, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor a következő idényre (sőt, már az edzőtáborra is) 100 százalékos formában lehet.

Chubb ACL-e csak megnyúlt az eset során, de nem szakadt el. Azonban ha az orvosok úgy ítélik, akkor még elképzelhető, hogy ezt is teljesen helyreállítják, ebben az esetben kicsit hosszabb lehet a felépülés, de még így is lehet, hogy a szezon kezdetére felépül.

A körülményekhez képest mindenképp szuper hírek ezek, főleg hogy már az egyetemen is volt egy nagyon durva sérülése ugyanebben a térdében, amikor kiment a térdkalácsa és elszakadt az MCL és a PCL szalad is a térdében. Abból is visszajött és úgy tűnik ezt a nagyon durván kinéző sérülést is egész jól megússza. Ez újabb jele annak, hogy Chubb nem egy átlagos emberi lény.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!