Connect with us

Hír

Rövidhírek: IR-re került a Jets left tackle-je, Jamal Adams még mindig nem tud visszatérni

Rövidhíreink következnek a 3. forduló vasárnapján. 

A Jets egy vállsérülés miatt IR-re helyezte a 38 éves left tackle Duane Brownt, akinek így minimum négy meccset ki kell hagynia. A helyére minden bizonnyal a jobb oldalról fog átmozogni Mekhi Becton, az ő helyén pedig Billy Turner vagy Max Mitchell játszhat. Vagy ha jobban fel akarják forgatni a falat, akkor Alijah Vera-Tucker kimehet jobb tackle-be, az ő helyét pedig az újonc Joe Tippmann vehetné át guardban (aki egyébként eredeti posztját tekintve center).


Jamal Adams ugyan már kérdőjeles besorolást kapott a Panthers elleni meccs előtt, még mindig nem tud visszatérni a pályára. A Seahawks safetyje a 2021-es szezon 13. fordulója óta mindössze 9 snapet játszott, hiszen tavaly az első forduló első negyedében újra megsérült. Jövő hétfőn a Giants ellen viszont már vélhetően ott lehet a pályán.


A Texans elit left tackle-je, Laremy Tunsil sem fog tudni ma beöltözni a Jaguars ellen, így zsinórban második meccsét hagyja ki, ami azt is jelenti, hogy zsinórban másodjára nem játszik majd CJ Stroud előtt az eredetileg kezdőnek szánt támadófal 4/5-e. A helyét Josh Jones vette át múlt héten, de nagyon gyengén teljesített.


A Chiefs IR-re tette az elkapó Richie Jamest egy térdsérülés miatt, akinek így legalább négy meccset kell kihagynia. Visszahordóként Montrell Washington helyettesíti majd, a támadóknál meg egyébként is csere volt. Jó hír a csapat számára, hogy a futó Isiah Pacheco várhatóan vállalni tudja a játékot.


A Saints sérültlistára tette a futó Jamaal Williamst, akinek így a szabályok értelmében minimum négy meccset ki kell hagynia. A Packers ellen Kendre Miller és Tony Jones, illetve Taysom Hill kaphatja a futósnapeket, de jövő héten visszatér eltiltásából Alvin Kamara.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!