Connect with us

Hír

A főedző szerint nem a játéka miatt ültették le Desmond Riddert

Nagyon furcsa dolgok történtek a Falcons-Titans meccsen. Most az Atlanta irányítóhelyzetére fókuszálva ugyanis a nagyszünetről kijőve nem Desmond Ridder, hanem Taylor Heinicke vezette ki a csapatot. Elsőre úgy tűnt, sima padoztatás az oka a dolognak, aztán kiderült, hogy agyrázkódással vizsgálják Riddert. Aztán pedig jött az újabb hír, hogy tisztázták az orvosok, azonban utána sem rakta őt vissza Arthur Smith a pályára, hanem maradt Heinicke.

A meccs után természetesen ez volt a legérdekesebb téma a sajtótájékoztatón, de Arthur Smith azt mondta, hogy nem a teljesítménye miatt ültette le Riddert.

“Nagyon bízunk Desben. Nem a teljesítménye miatt ültettem le. Ezért van itt Taylor, hogy ha kell csereként beugorhasson és legyen esélyünk nyerni.”

Heinicke egyébként épp a mellékhelységben volt a szünetben, mikor Smith szólította, hogy játszania kéne. Ő úgy nyilatkozott, hogy ez továbbra is Ridder csapata, és ha voltak is bukkanók az úton, egyértelműen fejlődik.

A Titans ellen Heinicke egyértelműen jobban játszott, hiszen Ridder 8/12, 71 yard és egy fumble statisztikával zárt, míg cseréje 12/21, 175 yard, TD mutatóval, és 4 pontszerző támadást is levezetett. Riddernek a turnoverekkel és főleg a fumble-ökkel gyűlt meg a baja az utóbbi időben, habár ezeken kívül az elmúlt hetekben elég jól teljesített (a 6-7. fordulóban top10-es volt sikerességi rátában és EPA-ben is).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group