Connect with us

Hír

Az NFL lelassítja a főedzők kinevezésének folyamatát

Sok kritika érte az utóbbi években az NFL-t a főedzők interjúztatási és kinevezési folyamata miatt. Eddig az alapszakasz vége után azonnal lehetett interjúztatni és kinevezni, ami hátrányt jelentett a még rájátszásban harcoló edzők számára, illetve az ő csapataik számára is, hiszen a koordinátorok részben ezzel töltötték az idejüket, amit a meccsre való felkészülésre is szánhattak volna.

A tulajdonosok most döntöttek ennek a folyamatnak a megváltoztatásáról, mostantól csak a rájátszás divíziós köre után lehet személyes interjúkat megejteni (más csapat alkalmazásában álló edző esetében). A virtuális interjúk továbbra is engedélyezettek, illetve csapaton belüli vagy munkanélküli edzőket személyesen is meg lehet hallgatni.

Ez egy lépés a jó irányba, de a konferenciadöntőbe jutó edzőknél továbbra is problémát jelent majd a folyamat, illetve a virtuális interjúk engedélyezése is azt jelenti, hogy a meccsekre való felkészülést valamennyire hátráltatja, hogy állásinterjúra is készülniük kell a jelölteknek, szóval még nem neveznénk tökéletesnek a változásokat.

A tulajok viszont úgy gondolják, hogy a virtuális interjúkra való korlátozás csökkenti majd a tampering lehetőségét, ami tavaly gondot okozott az Eaglesnek és a Cardinalsnak Jonathan Gannon kapcsán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group