Connect with us

Érdekességek

Egészen hihetetlen, amit a Dolphins offense csinál

A Dolphins offense lehengerlő az első öt forduló alapján. Az NFL Research és a Next Gen Stats segítségével összeszedtünk pár érdekességet róluk.

A Miami 2568 yardot szerzett öt forduló alatt, ami nem csak hogy bő 500-zal több mint a második Eaglesé (2022), hanem az örökranglistán is az első helyet foglalja el. Eddig a Greatest Show on Turf becenévre hallgató 2000-es St. Louis Rams volt az első 2527 yarddal, ezt a rekordot adta most át a múltnak a Dolphins.

Tua Tagovailoa ugyan most a Giants ellen dobott két interceptiont, de 300 yardot betett emellé a közösbe. Az irányító öt meccs után 1614 yardjával vezeti a ligát, ezzel pedig franchise rekordot döntött: az eddigi legjobb Dan Marino volt 1574 yarddal még 1994-ből.

Elsődleges célpontja Tyreek Hill most 181 yardot szerzett, amiben volt egy 69 yardos TD is. Ez volt a 19. 60+ yardos touchdownja karrierje során, amivel az örökranglista ötödik helyére lépett fel. Már csak DeSean Jackson, Jerry Rice, Devin Hester és Bobby Mitchell van előtte. Emellett ez volt a 14. olyan meccse, ahol 150+ yardot szerzett, ezzel már holtversenyben harmadik az örökranglistán Calvin Johnsont utolérve. Már csak Lance Alworth (17) és Jerry Rice (16) van előtte.

Az újonc szenzáció DeVon Achane-ről is essen szó, aki már hét touchdownnál jár, erre pedig egy karrier első négy meccsén csak egy játékos volt képes, a Giants fullback Bill Paschal 1943-ban 8 TD-t jegyzett négy meccs alatt. Achane-nek a 76 yardos nyargalása a második 60+ yardos touchdownja volt, amivel már most a Dolphins történetének legjobbja holtversenyben.

Külön vicces megnézni a Next Gen Stats leggyorsabb labdacipelők ranglistáját, ahol idén az első hét helyet Dolphins játékosok sajátították ki:

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!