Connect with us

Érdekességek

Jalen Hurts olyan dolgot vihet végbe, amit eddig csak Tom Brady és Joe Montana

Jalen Hurts elég jó győzelmi szériát tudhat magáénak, ugyanis a tavalyi év kezdete óta az alapszakaszban 19-1 a mérlege – az egyetlen veresége a Commanders ellen jött tavaly. Az pedig hazai pályás vereség volt, tehát az Eagles irányítója idegenben nem kapott ki 2021 óta.

Hurts jelenleg zsinórban 11 nyertes idegenbeli meccsnél jár kezdőként, és ha most vasárnap a Jetset is megveri, akkor értelemszerűen már 12-nél jár majd ez a számláló. Ez pedig azért fontos, mert az NFL történetében eddig mindössze két irányító volt képes zsinórban 12 idegenbeli meccset megnyerni. Tom Brady és Joe Montana.

Montana az abszolút csúcstartó 18 ilyen győzelemmel, ami öt naptári éven át ívelt. Az 1988-as szezon utolsó két idegenbeli meccsével kezdett, majd 6-0 volt a mérlege 1989-ben, utána 8-0 az 1990-es idényben. Aztán Montana az egész 1991-es szezont kihagyta, 1992-ben pedig csak egy hazai meccse volt. Majd 1993-ban elcserélték a Chiefshez, ahol megnyerte első két idegenbeli meccsét, és itt szakadt meg a sorozata.

Bradynél egyszerűbb a helyzet, ő 13-at nyert zsinórban vendégként a 2016-os szezon közepétől a 2017-es szezon végéig.

Az Eagles a Jets ellen 7 pontos favorit, tehát ha nem lesz meglepetés, akkor Hurts csatlakozik Bradyhez és Montanához. Ezt követően az Eagles a Commanders, a Chiefs, a Cowboys, a Seahawks és a Giants ellen lép pályára idegenben pályára ebben a szezonban. Vajon hol szakad meg a sorozat?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!