Connect with us

Hír

Justin Fields visszatérése még mindig messze van, ismét Tyson Bagent kezd

Justin Fields még mindig nem áll készen a játékra, Matt Eberflus főedző már hétfőn bejelentette, hogy a korábbi első körös irányító nem fog tudni pályára lépni vasárnap a Saints ellen, így ismét a DIV2-ből érkező draftolatlan újonc Tyson Bagent fog kezdeni – írja az ESPN.

Fields a Vikings ellen két hete szenvedett hüvelykujj-sérülést, és amíg nem tudja elég erősen megragadni a labdát, addig nem tud visszatérni a kezdőbe. Az, hogy már a hét legelején biztosak benne, hogy nem tud játszani, azt jelentheti, hogy még nincs igazán közel a visszatéréshez és így a jövő heti játéka is kérdésesnek tekinthető ezen a ponton.

Bagent megnyerte élete első kezdő meccsét a Raiders ellen, azonban most vasárnap a Chargerstől könnyen kikapott a Bears a vezetésével. Az elvárásokhoz képest mindenképp pozitív a játéka, de azért sokat nem lehet tőle várni összességében. Egy jó gameplannel 70 százalékos pontosságot produkált eddig 477 yard, egy TD és három INT mellett, illetve volt 27 futott yardja is két touchdown társaságában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!