Connect with us

Hír

Nem Joshua Dobbs, hanem Clayton Tune (vagy Kyler Murray) lesz a héten a Cardinals kezdője

Nagyot változott a világ Arizonában egyetlen nap alatt. A vasárnapi meccs után Jonathan Gannon még azt nyilatkozta, hogy Joshua Dobbs marad a csapat kezdő irányítója a 9. fordulóban, azóta viszont állítása szerint visszanézte a meccset és meggondolta magát, így vagy Kyler Murray, vagy az újonc Clayton Tune fog kezdeni.

Dobbs nem játszott jól a Ravens ellen, kétszer is eladta a labdát és összesen három turnovert érő passza volt. A szezont egyébként egész jól kezdte a veterán irányító, de az elmúlt négy meccsen négy TD mellett öt interceptiont dobott, így érthető, hogy elveszett a bizalom az irányába. Ez a leültetés egyébként akár azt is jelentheti, hogy elcserélik az irányítót a mai határidő előtt (Vikings?).

Murray egy tavalyi ACL-sérülésből lábadozik és még mindig PUP-listán van, ahonnan november 8-ig lehet levenni, Clayton Tune pedig egy idei ötödik körös újonc, akinek mindössze egy passzkísérlete van a profik között. Előbbi komoly előrelépést jelenthetne Dobbshoz képest, utóbbi már nem biztos.

Jó esély van arra, hogy Murray még nem fog visszatérni a héten, így láthatjuk az ötödik körös újonc Tune-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!