Connect with us

Hír

Kareem Jacksont megint kiállították, lassan kinéz neki egy eltiltás

Kareem Jackson idén egyre inkább felvesz egy Vontaze Burfict szerepet és 35 éves korára a liga egyik legaljasabb játékosává vált. Ahhoz képest, hogy milyen ritkák a kiállítások az NFL-ben (tavaly csak 16 volt, abból is kettő azért, mert a játékos hozzáért a bíróhoz) a Broncos safetyje már idén kettőnél jár.

Jackson a Packers elleni győzelem során a tight end Luke Musgrave-et találta meg és ütötte ki brutálisan a negyedik negyedben. A játékvezetők azonnal ki is állították, de itt jó eséllyel nem ér véget a történet. Egyrészt szinte biztos, hogy visszaesőként kap majd egy jó nagy büntetést (a legutóbb 43 709 dollárra büntették meg és a mostanival együtt már öt pénzbüntetése lesz szükségtelen durvaság miatt 2023-ban), másrészt ez már a második kiállítása volt idén, így reális esély van az eltiltásra is.

2019-ben Vontaze Burfictet négy forduló után az egész hátralévő szezonra eltiltotta az NFL hasonló vétségekért (bár neki sokkal hosszabb bűnlajstroma volt) és máig ez a legnagyobb ilyen jellegű eltiltás valaha. Jackson ekkora eltiltást aligha kap, de 1-3 meccs bőven benne van a pakliban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!