Connect with us

Hír

Két irányítót is pályára küldhet hétvégén a Titans

Ryan Tannehill bokája két hete Londonban megsérült, majd pihenőhete volt a Titansnek, így most lesz az első meccs vélhetően a veterán irányító nélkül. A csapat terve pedig érdekes QB poszton.

Mike Vrabel ugyanis elmondta az újságírók kérdésére, hogy amennyiben Tannehill nem tudja vállalni a játékot, úgy mind a tavalyi harmadik körös Malik Willis, mind a második körös újonc Will Levis pályára fog lépni a Falcons ellen. Azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy Tannehill játékára mennyi esély van, de ha tippelnünk kellene, akkor még nem fog tudni pályára lépni.

Tannehill nem teljesített valami jól idén a nagyon gyenge támadófal mögött, 62 százalékos pontossággal 1128 yard, 2 TD és 6 INT került a neve mellé, azonban rövid távon ő a legjobb megoldása a csapatnak. Willis beállt a Ravens ellen, 5 passzából 4 sikeres lett 74 yardért, meg futott még 17 yardot, ami jól mutatna, ha nem nyelt volna be négy sacket 12 dropbackből. Levis még nem lépett pályára az NFL-ben, eddig inaktív volt harmadik számúként.

Kíváncsian várjuk mit tudnak mutatni, mert Tannehill szerződése lejár az év végén és minden bizonnyal nem akarnak vele hosszabbítani, tehát ki kell találni hogyan tovább QB fronton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!