Connect with us

Hír

Mostantól nem Frank Reich hívja a Panthers támadójátékait

A Panthers a liga talán legnagyobb csalódást keltő csapata, az 1/1-es Bryce Young vezetésével a támadósor nagyon gyengén teljesít, a gárda pedig hat forduló után nyeretlen. Most eljött egy nagyobb változás ideje, ugyanis a főedző Frank Reich átadta a támadójátékok hívását a koordinátor Thomas Brownnak – számolt be Tom Pelissero.

Reich már kinevezése után elmondta, hogy egy ponton átadja majd a hívásokat a 37 éves Brownnak, és igazából ez most jó időpontnak is tűnik. Egyrészt mert nem igazán működnek az eddigiek, másrészt a csapat most bye weekre megy, így a korábban a Los Angeles Ramsnél dolgozó Brownnak két hete van felkészülni és összerakni a gameplant. Persze utóbbiban már eddig is nagy szerepe volt, de a playcalling egy másik művészet.

A Panthers a liga egyetlen nyeretlen csapata, szerzett pontokban és yardokban a 23. helyet foglalják el, de EPA/playben például a 26. helyre volt elég az eddigi teljesítményük. Young 63,2 százalékos pontossággal 967 yardot (5,3-as átlaggal), 6 TD-t és 4 INT-t passzolt eddig, illetve 16-szor sackelték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!