Connect with us

Hír

Tannehillre is kihagyás várhat

Úgy tűnik a QB-sérülésekről szólt a 6. forduló, hiszen Justin Fields és Jimmy Garoppolo mellett Ryan Tannehill is kidőlt egy időre. A Titans irányítójának a bokája sérült meg a Ravens elleni londoni összecsapáson és Adam Schefter információi szerint hasonló lehet a dolog a tavalyi sérüléséhez, amit ugyanezen a bokáján szedett össze.

A Titans most bye weekre megy, de tavaly Tannehill két hetet hagyott ki ezzel a sérüléssel (plusz év végén rásérült és IR-re került az utolsó fordulókban), szóval könnyen lehet, hogy a 8. heti Falcons elleni meccsen sem látjuk a pályán. Mike Vrabel főedző elmondása szerint ha egészséges lesz, akkor ő fog kezdeni.

A kérdés azért vetődhet fel jogosan, mert a Titans jelenleg 2-4-es mérleggel áll, Tannehill szerződése pedig jövőre lejár, és jó esély van arra, hogy nem fognak vele hosszabbítani. A csapat tavaly és idén is draftolt a második napon egy QB-t, tehát lehet érdemes lenne Malik Willist, vagy még inkább Will Levist próbálgatni.

A Ravens ellen Willis állt be Tannehill helyére, de elég gyengén telesített, 22 dropback alatt 4 sacket nyelt be és nagyon döntésképtelennek tűnt. Persze kérdés ez mit mond el Levisről, aki eddig nem tudta kiütni a csereirányító posztért folytatott harcban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!