Connect with us

Hír

Arthur Smith-t nem rúgják ki, sőt a jövő éve is biztosítva lehet

A Falconsnál relatíve nagyok voltak az elvárások a szezon előtt, a védelmet sikerült megerősíteni, a támadósor pedig tavaly is kreatív volt és átlagon felüli. Így a fogadóirodák 9 győzelmet vártak a csapattól, ehhez képest féltáv után 4-6-tal áll a Falcons, az utóbbi hetekben zsinórban három vereséget sikerült összeszedni, ráadásul közepes vagy gyenge csapatok ellen, mint a Vikings (ahol a három napja megszerzett Joshua Dobbs irányított), a Titans és a Cardinals. Így sokakban felmerült, hogy a főedző Arthur Smith állása veszélyben lehet.

Jeff Schultz (TheAthletic) beszámolója szerint viszont erről szó sincs és nem fogják kirúgni sem most, sem jövő héten, sem bármikor a közeljövőben – élvezi a tulajdonosi kör bizalmát. Sőt, egyedül akkor képzelhető el, hogy nem fog visszatérni a 2024-es szezonra, ha a játékosok ellene fordulnak vagy ha teljesen szétesik a csapat a maradék 7 meccsen. Persze ezek még megtörténhetnek, de jelen állás szerint lehet azzal számolni, hogy Smith marad a csapat élén még egy ideig.

A Falcons most bye weekre megy, optimista hozzáállás szerint lehet rendezni a sorokat és jó irányba változtatni a szezon hátralévő részére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!