Connect with us

Hír

Főedző mellett irányítót is válthat a Raiders!

A Raiders ügyekben mindig jártas Vincent Bonsignore információi szerint a Las Vegas-iak nem csak főedzőt és general managert váltanak, hanem várhatóan irányítót is. Ugyanis afelé hajlanak, hogy az eddig kezdő Jimmy Garoppolo helyett már most hétvégén a Giants ellen bedobják az újonc Aidan O’Connellt a mély vízbe.

A Raiders idén adott három évre $67,5 milliót Jimmy Garoppolónak, akinek a regnálása mindössze 6 meccs után véget érhet ezek szerint. Egyáltalán nem játszott jól a veterán irányító, így ezek alapján nem feltétlen meglepetés a lépés, de kérdés mennyivel lesz jobb a helyzet nélküle.

Ugyanis amikor kezdenie kellett a negyedik fordulóban a Chargers ellen, akkor a negyedik körös újonc O’Connell is rosszul nézett ki, 61,5 százalékos pontossággal dobált 238 yardot 0 TD és egy INT társaságában, plusz sackelték hétszer. Persze most nem a rövid táv a fontos a csapatnál, így érdemes megnézniük, mi lakozik a fiatalban.

A csapatnál állítólag nagyon bíznak benne, és az eddig frusztrált sztárelkapó Davante Adams is hisz benne a hírek szerint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!