Connect with us

Hír

Kenny Pickett vs. Will Levis lesz a csütörtök esti rangadón

A Steelers és a Titans játszik a héten csütörtök esti rangadót, és mindkét csapatnál kérdés volt, ki fog kezdeni irányító poszton. A pittsburghieknél Kenny Pickett bordái sérültek meg vasárnap, ezért kérdőjeles a játéka, Tennessee-ben pedig Ryan Tannehill korábbi sérülése kapcsán volt kérdés, hogy visszatérhet-e, és ha igen, akkor marad-e a kezdőben.

Grafika: clutchpoints

Pickett ugyan csak limitáltan edzett kedden (ráadásul nem is volt rendes edzésük a rövid hét miatt, így csak egy kicsit dobálgatott), de elmondta az újságíróknak, hogy biztosan játszani fog. A bordája mondjuk fáj, amikor bele kell állnia egy dobásba, ami nem valami jó jel, de úgy tűnik kemény fából faragták és nem akarja átadni a helyét Mitch Trubiskynek.

A Titansnél Mike Vrabel főedző mondta el, hogy Tannehill még nem igazán tud sok mindent csinálni az edzésen a bokasérülése miatt, így jelenleg úgy látja, hogy az újonc Will Levis fog kezdeni csütörtökön. A második körös játékos kiválóan mutatkozott be múlt héten 4 touchdownt is kiosztva, köztük ráadásul három mély bombával.

Touchdown Week8 – 6 pont és egy remélhetőleg sikeres extra

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!