Connect with us

Hír

Leonard Fournette a Buccaneersé!

Nem kell messzire költöznie Leonard Fournette-nek, a Jacksonville Jaguarstól kivágott futónak, ugyanis államon belül a Tampa Bay Buccaneers csapatához írt alá – írja Ian Rapoport. A szerződés maximális értéke $3,5 millió, és $2 millió alapfizetést tartalmaz. Mivel nem volt úgynevezett offset language a jaguarsos szerződésében, így ha megnyeri volt csapata elleni perét, akkor duplán kereshet idén, a Jagstől a $4,1 milliót, a Bucstól pedig ezt a maximum $3,5 milliót.

Tampában akár egyből nagyobb szerepre is számíthat Fournette, hiszen Ronald Jones azért nem számít egy leküzdhetetlen akadálynak. Érdekes, hogy Jones és Fournette mezszáma is 27-es, várhatóan az új igazolás megveszi majd ezt a fiatal játékostól (már csak Fournette fenti tweetje alapján is).

A Buccaneersnél egyébként így valaki cutra számíthat a futók közt, aki akár a veterán LeSean McCoy, akár a harmadik körös újonc Ke’Shawn Vaugh lehet – az edzőtábori teljesítmény alapján utóbbinak kellene mennie, de nagyon ritka az, hogy valaki egyből kivágjon egy harmadik körös játékost.

Állítólag a New England Patriots is érdeklődött Fournette iránt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!