Connect with us

Hír

A Dolphins elcserélné Josh Rosent

Josh Rosen ismét költözés előtt áll: Adam Schefter információi szerint a Dolphins szeretné elcserélni a létszámfelettivé vált irányítóját. Azt nem tudni, hogy milyen ellenértékben bízik a gárda, de jó eséllyel már egy 4. körös picknek is örülne.

Rosen egy ritka szerencsétlen játékos. A Cardinals 1/10-esként választotta ki 2018-ban, újoncként pedig a liga talán akkori legrosszabb edzői gárdájával és keretével dolgozott együtt. Nem is ment sem neki, sem a csapatnak, ki is vágtak mindenkit, az új rezsim pedig új QB-t akart az 1/1-es pick birtokában, így Rosen átadólistára került.

A Dolphins csapott le rá egy 2. kör végi és egy 2020-as ötödik körös pickkel tavaly, de Miamiben sem volt jobb a csapat körülötte, végül Ryan Fitzpatrick is kijátszotta. Idén pedig jött az 1/5-ös cetlivel Tua Tagovailoa, Fitzpatrick is maradt, így Rosen ismét fölöslegessé vált.

A harmadéves irányító szerződése még két évre szól, az ötödik éves opcióját is le lehet hívni jövőre (bár ez elég drága lenne), egy próbát biztos megér majd valakinek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!