Connect with us

Hír

Az NFL szerint egy rosszul betűrt mez súlyosabb szabályszegés, mint hazudni az oltottságról és megszegni a protokollokat

Aaron Rodgers hazudott az oltottságáról és többször is bizonyítottan megszegte a Covid-szabályokat, amiért az NFL kiszabott neki egy “brutális” 14 650 dolláros pénzbüntetést. Ez egész pontosan 800 dollárral kevesebb annál, mint amit CeeDee Lamb kapott azért, mert rosszul viselte a zokniját és nem tűrte be a mezét.

“Nem mondanám, hogy különösebben bosszant, hogy ő kisebb büntetést kapott, mint én. Az viszont tény, hogy rendesen összezavart a dolog. Végül engem a következő öltözködési szabályszegésért vagy 50 ezer dollárra megbüntethetnek. Ez azért elég fura”

– mondta Lamb, amikor megkérdezték arról, mit szól Aaron Rodgers büntetéséhez (via PFT).

A Cowboys elkapóját az NFL kétszer büntette meg azért, mert a meze nem volt betűrve: az első eset 5 150 dollárjába fájt, a második pedig 15 450 dollárba. Mivel a büntetés mértéke minden ismételt elkövetés esetén triplázódik, így a következő szabályszegésért már 46 350 dollárt kell befizetnie az elkapónak. Ezeken kívül Lamb kapott egy 5 150 dolláros csekket azért is, mert a zoknija nem fedte be teljesen a lábszárát.

Nem meglepő, hogy a liga nagy része kiakadt azon, hogy a Packers és Rodgers megúszta némi zsebpénzmegvonással azt, hogy semmibe vették azokat a szabályokat, amelyeket nemcsak az NFL-ben, de jelenleg az egész világon próbálnak betartani az emberek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!