Connect with us

Hír

Denverben állna össze újra a Hackett-Rodgers-Adams kontingens?

Aaron Rodgers jövője már jó ideje téma az NFL-ben, a Packers kiesése óta pedig ismét előtérbe került a kérdéskör. Marad? Megy? Hová? Tavaly is felvetődött a Broncos, és most Denver tűnik a legvalószínűbb célállomásnak, amennyiben távozik.

Ezt még inkább elősegítheti az, hogy a Packers támadókoordinátora, Nathaniel Hackett tűnik a favoritnak a Broncos főedzői posztjára, tegnap egy nagyon hosszú második interjún vett részt, és a várakozások szerint őt nevezhetik ki a napokban. Ez nyilván segítene Rodgersnek is a Broncos kiválasztásában, azonban akár egy harmadik személy is csatlakozhat hozzájuk.

Jordan Schultz információi szerint Rodgers és kedvenc elkapója/cimborája, Davante Adams nagyon szívesen összeállna újra együtt Denverben. Az irányító mellett Adams is frusztrált a helyzetével, egyrészt hogy nem haladtak jól a tárgyalások a csapattal, másrészt mert neki sem tetszik, ahogy Rodgers ügyét kezelik Green Bayben.

Adamsnek jelenleg nincs szerződése a 2022-es szezonra, de a Packers szinte biztosan rárakja a franchise taget, azonban ez még nem zárja ki, hogy kövesse Rodgerst Denverbe. A franchise tag aláírása után ugyanis el lehet cserélni, láttunk erre bőven példákat az utóbbi években.

Hackettnek egyébként jó a kapcsolata Rodgersszel és Adamsszel is, és feltehetőleg a Broncos vezetőségét sem kell sokáig győzködni, hogy csapjanak le erre a lehetőségre. Az ellenérték persze nem egyszerű, és elkapóból amúgy jól áll a Broncos, így várhatóan innen kellene bedobni Jerry Jeudyt a csomagba, aki tehetsége és olcsósága miatt tetszhet is a Packersnek – természetesen az idei és várhatóan a jövő évi első kört is be kellene áldoznia a csapatnak, de a drafttőke és a pénz is rendelkezésre áll ehhez Denverben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!