Connect with us

Hír

Megvan a Packers és a Bears új támadókoordinátora is

A Packers pár napja elveszítette a támadókoordinátor Nathaniel Hackettet, akit a Broncos kinevezett az új főedzőjének. A csapat szempontjából félő volt, hogy a kiváló OL-edző Adam Stenavich és a passzjátékért felelős/QB-edző Luke Getsy is távozik. Előbbit sikerült megtartania a gárdának azzal, hogy támadókoordinátorrá nevezte ki, de utóbbira már nem maradt kapacitás, így a Bears lecsapott rá, írja Ian Rapoport.

A 38 éves Stenavich 2012-ben kezdte az edzősködést az egyetemen, majd 2017-ben állást kapott a 49ersnél, ahol a támadófal egyik segédedzője volt. Innen csábította el Matt LaFleur a Packers főállású támadófaledzőjének 2019-ben (majd futójátékért felelős koordinátor is lett), ahol zseniális munkát végzett, emiatt pedig több csapat is érdeklődött iránta, mint OC-jelölt.

Ami Getsyt illeti, ő már 2007 óta edzősködik. Első profi állását a Packersnél kapta 2014-ben, azóta pedig volt a csapatnál elkapó- és QB-edző, 2020-tól kezdődően pedig Aaron Rodgers mellett a passzjátékért felelős koordinátor posztját is ő töltötte be. Nagyon ígéretes OC-nek tartják a még mindig csak 37 éves szakembert, Justin Fields mellé remek választásnak tűnik.

Így, hogy Hackett lemaradt mindkettejükről, állítólag a tight end edző Justin Outten lehet a kiszemeltje a Packersből, hogy elvigye magával Denverbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!