Connect with us

Hír

A Raiders szabadulna a tavalyi első körös támadófalemberétől

Nagyon rosszul áll Alex Leatherwood szénája a Raidersnél. A tavalyi 1/17-es támadófalemberrel még a kiváló ex-patriotsos faledzők sem tudtak eddig mit kezdeni, emiatt pedig akár lapátra is kerülhet, írja a Las Vegas Review-Journal.

A riport szerint a csapatnál minden opció benne van a pakliban: hagyhatják Leatherwoodot tackle pozícióban, átmozgathatják guardba, elcserélhetik és kivághatják. Tekintve, hogy a 23 éves játékos a tavalyi pocsék éve óta semmit nem fejlődött és borzalmas teljesítményt nyújt az idei offseason-ben, így az előbbi két opcióval sokat nem nyerne a csapat.

A csere lenne természetesen a legjobb opció, ezzel ugyanis vinné magával a teljesen garantált újonc szerződését. A 2024-es szezon végéig évi ~2 millió dollárt keresne, ami nem sok – ennyiért megérhet egy próbát, pláne egy olyan OT-hiányban szenvedő csapatnak, mint mondjuk a Dallas Cowboys.

A kivágása ellenben nem tűnik túl jó ötletnek, ugyanis ezzel idén 4,5 millió dollárral nőne a csapat cap hitje és még jövőre is maradna utána 4 millió dollárnyi halott pénz. Ezen persze segítene, ha valaki felszedné a waiverről a jelenlegi szerződésével, ami effektíve egy cserével érne fel, de erre nincs garancia. Ezzel együtt nem zárhatjuk ki a kivágást, ugyanis Kenyan Drake-et is úgy küldte el a csapat, hogy semmit nem spórolt vele.

A Raiders kivágja Kenyan Drake-et

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!